Інноваційні технологи в системах теплопостачання - Борисенко, С. I. (КНУБА, 2005)
Наведено аналіз ефективності застосування в системах теплопостачання теплопроводів у поліуретановій оболонці типу “труба в трубі”, виготовлених в заводських умовах.
Keywords: теплообмін; теплопостачання; газопостачання; теплопостачання теплопроводів; 697.443.001.63