Психологічна підтримка державних службовців в умовах воєнного стану та повоєнний час - Желєзова, І. В.; Дєніжна, С. О. (Ліра-К, 2026)
Державні службовці виконують ключову роль у забезпеченні стабільності та функціонування державних інститутів, особливо в умовах воєнного стану. Психологічна напруга, висока відповідальність, постійне прийняття складних рішень та контакт із кризовими ситуаціями створюють значне психоемоційне навантаження на працівників державних структур. У зв’язку з цим особливу актуальність набуває питання психологічної підтримки державних службовців як під час воєнного стану, так і в повоєнний період
Keywords: психологічна підтримка державних службовців; воєнний стан; повоєнний час