Визначення нормативної товщини теплоізоляційного прошарку зовнішніх огороджень для будівель, які експлуатуються в жаркому кліматі - Цепелев, О. П. (КНУБА, 2001)
В статті наведені формули для визначення мінімальної товщини теплоізоляційного прошарку в зовнішніх огородженнях будівель, які експлуатуються в літніх умовах.
Keywords: мінімальна товщина теплоізоляційного прошарку; формула для визначення мінімальної товщини теплоізоляційного прошарку