Ефективність використання твердого налива в модернізованих системах теплопостачання - Росковшенко, Ю. К.; Сенчук, М. П. (КНУБА, 2010)
Показана можливість модернізації систем теплопостачання з використанням твердопаливних котлів
Эффективность использования твёрдого топлива в модернизованных системах теплоснабжения.
Efficiency of the use of hard fuel in the modernizovannykh systems of teplosnabzheniya.
Keywords: водогрійний котел; види палива; ефективність спалювання; 697.2:621.182