Підвищення енергоефективності інженерних систем тепличного комплексу с. Дубовий Гай Прилуцького району Чернігівської області - Катрощенко, С. В.; Рибачов, С. Г. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Комплексна програма соціально – культурного розвитку України передбачає суттєве покращення житлових і комунально-побутових умов населення. На сам перед це зумовлено перевагою використання газу. В основу проекту покладено раціональне використання природного газу.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; енергоефективність; інженерні системи; тепличний комплекс; 728.98:699.86(477.51)