Урбаністика - Плешкановська, А. М.; Маляр, В. А.; Міщенко, О. Д.; Усова, О. С.; Чередніченко, П. П. (КНУБА, 2014)
Розглянуто підготовлений до друку доцентами Харківського національного університету міського господарства О.С. Безлюбченко і О.В. Завальним рукопис навчального посібника «Урбаністика».
Keywords: урбаністика; територія; містобудівна документація; містобудівні проекти; функціональне зонування; урбанистика; территория; градостроительная документация; градостроительные проекты; функциональное зонирование; territory; urban; projects