Деякі особливості будівництва нових обє’ктів в історичному середовищі (на прикладі м. Київ) - Хараборська, Ю. О.; Сушко, П. С. (КНУБА, 2016)
Статтю присвячено вивченню проблем розміщення нової забудови в історичному середовищі Києва з метою визначення принципів їх гармонійного поєднання.
Keywords: нова забудова; історичне середовище; образ міста; образ міста