Організація простору фізкультурно-оздоровчих споруд для людей з обмеженими фізичними можливостями - Дорохіна, Г. І. (КНУБА, 2012)
У статті запропоновано модель організації простору для людей з обмеженими фізичними можливостями. Представлено варіанти організації просторів для фізкультурно-оздоровчих споруд призначених для використання людьми з обмеженими фізичними можливостями.
Keywords: інваліди; інвалідне крісло; тамбур; коридор; роздягальня; санітарний вузол