Особливості розрахунку робочого органа обладнання для монтажу тротуарних плит - Богуславський, В. (КНУБА, 2016)
Наведена послідовність будівництва тротуарів із плит. Обгрунтована доцільність застосування вакуум-захоплювачів для монтажу залізобетонних тротуарних плит. Описана схема маніпулятора і технологія його застосування. Запропанована методика визначення головного пара¬метра робочого органу обладнання для монтажу (діаметра вакуум-камери).
Features calculation of the body equipment installation paving slabs
Keywords: тротуарні плити; маніпулятор; робочий орган; вакуум-захоплювачі; діаметр вакуум-камери.; paving slabs; manipulator actuator; vacuum gripper; the diameter of the vacuum chamber