Вплив форми бурових різців на сили різання - Смірнов, В. М.; Головань, В. П.; Вольтерс, О. Ю. (КНУБА, 2006)
сучасному будівельному виробництві при зведенні споруджень на пальових фундаментах, у дорожньому і електромережевому будівництві широке поширення одержала технологія з застосуванням бурових робіт. Більшість серійно випущених будівельних бурильних і бурильно-кранових машин засновано на принципі обертального буріння з руйнуванням ґрунту різцевими робочими органами.
Keywords: форми бурових різців; сили різання