Сучасні тенденції проектування малих архітектурних форм в міському середовищі - Кузьміна, Г. В. (КНУБА, 2016)
В статті розглядаються сучасні тенденціїї в архітектурно- дизайнерських рішеннях малих архітектурних форм в міському середовищі. Визначено основні напрямки їх розвитку: багатофункціональність, трансформативність, екологічність, емоційно-фізична взаємодія.
Keywords: малі архітектурні форми; міське середовище