Акваторія спортивного яхт-клубу - Боковня, І. М. (КНУБА, 2012)
в статті розкривається аспекти створення акваторій для яхтклубів. Визначені задачі організації акваторії. Встановлено оптимальний склад акваторії. Окрема висвітлена проблематика створення спортивної акваторії, та надано деякі розрахункові параметри, які можна застосувати на практиці
Keywords: акваторія; швертбот; швартова; гавань; причальні системи; 725.87