Планування кар’єри і професійний розвиток - Титок, Вікторія Вікторівна; Ємельянова, Олена Миколаївна (КНУБА, 2022)
Містять програму курсу, перелік та зміст лекцій, основні поняття, які мають бути засвоєні, рекомендовану літературу. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти, які навчаються за спеціальністю 051 «Економіка» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» денної та заочної форми навчання.
Keywords: професійний розвиток; кар’єра; планування кар’єри