Фактори, що впливають на формування архітектури дитячих лікувальних закладів онкологічної спеціалізації - Отрощенко, Д.В. (КНУБА, 2014)
в статті висвітлено основні групи факторів, що визначають особливості розміщення дитячих лікувальних закладів онкологічної спеціалізації, а також впливають на функціонально-планувальну організацію та формування об’ємно-просторових рішень даного типу медичних установ
Keywords: медичні установи; дитячі лікувальні заклади; дитяча онкологія; фактори впливу