Використання формату IFC в технології ВІМ «інформаційні технології сучасного архітектурного конструювання» - Левченко, О. В. (КНУБА, 2015)
У статті викладені теоретичні матеріали до якісного вивчення студентами курсу «Інформаційні технології сучасного архітектурного конструювання» як основи для тривимірного моделювання та розрахунку архітектурно-будівельних об'єктів, використовуючи технологію ВІМ. Наведено технологію передачі даних засобами формату IFC.
Keywords: технологія; інформаційна модель; програмне забезпечення; програмне забезпечення; IFC; Allplan; BIM; Archicad; Сапфір; Лира-Сапр