Особливості технічної реалізації системи управління бізнес-процесами торговельного підприємства - Пурський, Олег Іванович; Демченко, Роман Сергійович; Кузнєцов, Олександр Фастович (КНУБА, 2016)
Проведено дослідження механізму технічної реалізації системи управління бізнес-процесами торговельного підприємства. Розроблено трирівневу архітектуру інформаційної системи управління, що забезпечує комплексну автоматизацію процесів управління діяльністю торговельного підприємства. Побудовано інформаційно-логічні моделі основних бізнес-процесів торговельного підприємства. Встановлена відповідність між бізнес-процесами і функціональними модулями інформаційної системи управління торговельним підприємством.
Keywords: інформаційна система управління; торговельне підприємство; бізнес-процеси; 339.17:005.2