Концепція формування цілей проектів соціального розвитку - Геращенко, Н. О. (КНУБА, 2012)
Розглянуто концепцію формування цілей проектів соціального розвитку на основі визначення та оцінки цілей та цінностей зацікавлених сторін проекту.
Keywords: проект соціального розвитку; цінності та цілі зацікавлених сторін проекту; формування цілей; експертні оцінки; 65.012.22:364