Аналіз функціонально-просторової організації житлового середовища в центральній частині Юнгшань в м. Ухань - Івашко, Ю. В.; Кобиларчик, Юстина; Кушнєж-Крупа, Домініка (КНУБА, 2018)
Проблематика статті присвячена архітектурі одного з регіонів Китаю, який найбільше розвивається. Так само які в інших регонах Китаю, в Ухані також можна виділити кілька форм проживання, починаючи від багатокартирних багатоповерхових будинків до традиційного житла в усталених житлових комплексах (хутонгі) і соцального житла для незахищених шарів населення. Соцальне житло є суттєвою підтримкою для незахищених шарів населення, однак воно не відповідає сучасним стандартам проживання.
Анализ функционально-пространственной организации жилой среды в центральной части Юнгшань в г. Ухань
Diagnoza funkcjonalno – przestrzenna socjalnej przestrzeni zamieszkania w centralnej części Quingshan w Wuhan
Keywords: архітектура Китаю; житлова архітектура; хутонгі; соціальне житло; функціонально-просторова діагностика; архитектура Китая; жилая архитектура; хутонги; социальное жилье; функционально-пространственная диагностика; architektura Chin; architektura mieszkaniowa; hutongi; osiedla socjalne; diagnoza funkcjonalno-przestrzenna