Методологія проведення наукових досліджень. Методичні вказвки до вивчення курсів МПНД, МНД - Апостолова-Сосса, Любов Олександрівна; Журавльов, Олексій Володимирович (КНУБА, 2025)
Розглянуто методику та підходи до розв’язання складних дослідницьких задач та проблем у сфері міського будівництва та господарства, урбаністики та просторового планування. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G19 «Будівництво та цивільна інженерія»
Методичні вказівки до вивчення курсів «Методологія проведення наукових досліджень», «Методика наукових досліджень» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G19 «Будівництво та цивільна інженерія»
Keywords: Наукова проблема та гіпотеза; Предмет дослідження; Об’єкт дослідження; Наукове пізнання