Деревина - сучасний будівельний матеріал - Михайловський, Д. В.; Заєць, Р. В.; Чубарев, А. Г. (КНУБА, 2014)
Розглянуто проблеми та перспективи використання конструкцій з суцільної, клеєної деревини та клеєного шпону в будівництві. Обґрунтовано необхідність розвитку індустріальної бази по виготовленню сучасних конструкцій з клеєної деревини та клеєного шпону.
Keywords: клеєна деревина; клеєний шпон; конструкції з клеєної деревини; великопрольотні конструкції; індустріальна база; клееная древесина; клееный шпон; конструкции из клееной древесины; большепролетные конструкции; большепролетные конструкции; Laminated wood; laminated veneer; construction of laminated wood; span construction; industrial base