Генетичний підхід до розвитку соціальної виробничої організації - Савенко, Володимир Іванович; Кузіор, А. (ПДТУ, 2020)
Організаційна генетика допомагає краще зрозуміти, як створювати успішні організації і сформувати процвітаючу державу, необхідно звернутися до унікального досвіду природи.
Keywords: генетика організаційна; організація виробнича