Проблема прибудов у Києві - Шиндяпін, Данило Сергійович; Деревінський, Василь Федорович (КНУБА, 2019)
Прибудова - це є вид реконструкції, у якій збільшується площа забудови житлового будинку шляхом створення нових приміщень, що безпосередньо прилягають до зовнішніх стін будинку. На сьогодні - це є одна з найбільших проблем Києва, бо дуже часто вони є незаконними
Keywords: архітектурна спадщина Києва; прибудова; пам'ятник історії; пам’ятник архітектури; департамент охорони культурної спадщини КМДА; Київська міська державна адміністрація ( КМДА )