Управління інноваційною діяльністю підприємства в умовах трансформації бізнес-середовища - Погорілий A. O.; Журід O. M. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
У сучасних умовах глобалізації, цифровізації та посилення конкурентної боротьби інноваційна діяльність стає ключовим чинником забезпечення сталого розвитку та довгострокової конкурентоспроможності підприємств. Здатність підприємства своєчасно генерувати, впроваджувати та комерціалізувати інновації значною мірою залежить від ефективності системи управління інноваційною діяльністю. Саме тому питання формування та вдосконалення механізмів управління інноваціями набувають особливої актуальності.
Keywords: управління підприєством