Методи та умови експлуатації автомобільних коліс - Назаренко, Іван Іванович; Корнійчук, Б. В. (КНУБА, 2012)
Розглянуто різні умови роботи автомобільного транспорту на пневматичних колесах і для цього створено цілий ряд шин, тому що малюнок протектора значно впливає на експлуатаційні якості шини і автомобіля в цілому.
Keywords: пневматичні колеса; автомобільні колеса; шини з універсальним малюнком протектора