Основные направления совершенствования архитектурной отделки фасадов зданий - Самойлович, В. В.; Белоглазова, А. А. (КНУБА, 2014)
Узагальнено сучасний досвiд проектувания i будiвництва будiвель iз застосуваниям нових методiв архiтектурного опорядження фасадiв i визначенi основнi напрямки його подалешого розвитку та вдосконалення.
Keywords: будiвлi i споруди; архiтектурне опорядження; тенденцii розвитку