Засоби відображення впливу ландшафту на сучасний інтер'єр - Кащенко, О. В.; Кузнецова, І. О.; Грималовська, О. В. (КНУБА, 2013)
В статті розглядаються основні засоби впливу ландшафту на сучасний інтер‗є: рельєфні, водяні, рослинні, повітряні.
Keywords: ландшафтні композиції; інтер'єр; засоби відображення впливу; геопластика