Використання територіальних ресурсів залізничних станцій для розвитку сучасного міста - Древаль, І. В. (КНУБА, 2016)
В роботі розглядаються актуальні питання розвитку сучасного міста в контексті парадигми стійкого розвитку. Проаналізовані можливості використання територій залізничних сортувальних, вантажних, технічних станцій, що виносяться за межі забудови. Розглянуто їх містобудівний потенціал. Зроблено висновки про перспективність використання цих територій та використання містобудівних регламентів для управління їх містобудівним розвитком
Keywords: залізничні станції; містобудівний потенціал; територіальні ресурси; стійкий розвиток міста; 711.4:725.31