Методи оптимізації мережі шкільних об’єктів - Костюченко, Н. Ю.; Обідний, О. Б. (КНУБА, 2016)
Аналізуються основні чинники та розглядаються основні методи оптимізації й організації шкільної мережі.
Keywords: заклади середньої освіти; оптимізація; мережа; 727.1