Розподіл житлових територій: сучасний стан і проблеми - Зозуля, Ю. Л. (КНУБА, 2009)
У статті розглянуто теперішній стан проблеми, пов’язаної з проектами розподілу територій кварталу, узагальнені існуючі підходи, методи та думки з цього питання та визначені основні напрямки та завдання для подальшого розгляду цієї розподільчої діяльності.
Keywords: розподіл територій; території кварталу; 711.5