Планування і благоустрій міст - Сигнаївська, О.І.; Міщенко, О.Д.; Усова, О.С.; Чередніченко, П.П. (КНУБА, 2012)
Викладено погляд авторів на зміст та структуру навчального посібника "Планування і благоустрій міст" (Харків: ХНАМГ, 2011), авторів О.С. Безлюбченко, О.В. Завального та Т.О. Черноносової.