Стратегічні віхові рішення в проектах девелопменту нерухомості - Гладка, Олена Миколаївна (My University, 2012)
У роботі поглиблено теоретичні засади процесу управління проектами девелопменту нерухомості. Розкрито особливості проектів девелопменту нерухомості в Україні. Побудовано модель семифазового продуктоорієнтованого життєвого циклу проекту девелопменту нерухомості та обґрунтовано необхідність прийняття стратегічних віхових рішень по завершенню кожної з фаз. Визначено систему показників для оцінювання внутрішньої цінності продукту проекту на основі концептуальних положень системи збалансованих показників. Розроблено моделі оцінювання внутрішньої та зовнішньої цінності продукту проекту девелопменту нерухомості в проміжній конфігурації. Апробовано розроблені рекомендації щодо прийняття стратегічних віхових рішень в проектах девелопменту.
Keywords: проект девелопменту нерухомості; продукт проекту; цінність продукту проекту; стратегічне віхове рішення в проекті девелопменту нерухомості; зацікавлені сторони проекту девелопменту нерухомості