Планувальні основи просторових композицій історичної забудови міста Чернівці - Коротун, І.В. (КНУБА, 2012)
Запропонована стаття присвячена дослідженню аспектів процесу комплексного містобудівного планувально – просторового формування забудови центрального ядра історичної забудови міста Чернівці.
Keywords: планувальний каркас; фокуси сприйняття; видові осі; просторова композиція; 72.013