Опір матеріалів з основами теорії пружності. Змістовий модуль 4. Основи теорії пружності: методичні рекомендації до виконання самостійної роботи та дистанційного навчання - Григор'єва, Людмила Олександрівна; Левківський, Дмитро Володимирович; Пошивач, Дмитро Володимирович (КНУБА, 2024)
Містять теоретичні відомості, приклади оформлення звітів та завдання до виконання розрахунково-графічної роботи №4. Призначено для здобувачів вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» ОП «Промислове і цивільне будівництво».
Keywords: опір матеріалв