Пропозиції щодо покращення інформаційного забезпечення державного земельного кадастру - Трегуб, М. В. (КНУБА, 2012)
Розглянуто проблеми наявності і впливу недостовірної метричної інформації про земельні ділянки в Державному земельному кадастрі на суб'єкти земельних правовідносин. Запропоновано спосіб вирішення поставленої проблеми за допомогою створення тематичного кадастрового плану, що містить некоректно внесену в Державний земельний кадастр інформацію про земельні ділянки.
Keywords: похибка; метрична інформація; тематичний план