Особливості проектування екологічних заглиблених житлових будівель - Савицький, М. В.; Нікіфорова, Т. Д. (ДНДІБК, 2016)
Представлені основні положення проектування конструкцій екологічних заглиблених житлових будівель. Розроблена загальна схема вимог і обмежень, що пред'являються до характеристик несучих і огороджувальних конструкцій для задоволення параметрів безпеки, функціональності, санітарної гігієни (комфортності), економічності та екологічності. Запропоновано методи оцінки функціональних властивостей конструкцій заглиблених житлових будівель.
Keywords: заглиблені житлові будівлі; життєвий цикл; функціональні властивості конструкцій; 624.1:624.04