Засоби гармонізації фасадів секційних житлових будинків - Сідорова, Я.; Сазонова, Ю. Ф. (КНУБА, 2016)
У статті окреслені шляхи досягнення гармонійних композиційних рішень фасадів секційних житлових будинків, зокрема групи композиційних елементів та групи композиційних засобів-зв‘язків.
Keywords: естетичне формування; композиційні елементи; композиційна структура; композиційні засоби-зв‘язки; 728.1:711.641