Щодо удосконалення порядку надання адміністративних послуг у сфері будівництва - Похиленко, Ірина Сергіївна (КНУБА, 2019)
У процесі європейської інтеграції і виконання Закону України «Про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони» від 16.09.2014р. зумовило поступовий відхід нашої держави від виключно географічного до стратегічного партнерства щодо політико-правової, економічної, соціальної та низки інших важливих сфер цивілізаційного розвитку і співпраці у межах європейського континенту. У зв’язку із цим однією з найактуальніших проблем українського суспільства є правове регулювання процедурних відносин органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з фізичними і юридичними особами. Однією зі складових цих відносин є надання адміністративних послуг у сфері будівництва.
Keywords: адміністративні послуги у сфері будівництва; правове регулювання; Єдина державна електронна система у сфері будівництва