Основні напрямки вдосконалення реконструкції житлової забудови міст Лівану - Самойлович, Г. А.; Кассамані, Г. А. (КНУБА, 2010)
На основі узагальнення сучасного досвіду розроблені основні напрямки удосконалення реконструкції житлових районів міст Лівану.
Keywords: реконструкція; сучасний досвід; житлова забудова; міста Лівану