Адаптивна модернізація Національного комплексу «Експоцентр України» - Бугров, Анатолій; Бородавка, Євгеній (КНУБА, 2025)
У тезі розглянуто підходи до адаптивної модернізації Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) з урахуванням його історико-архітектурної спадщини. Запропоновано інноваційні рішення, зокрема впровадження нових функцій і технологій, які раніше не застосовувалися, з метою підвищення привабливості комплексу, а також його соціальної та комерційної ефективності.
Keywords: адаптивна модернізація; цифрова платформа; мультифункціональність