Вплив урахування геометричної нелінійності на величину розрахункового ресурсу хвостовика лопатки ГТУ - Баженов, В. А.; Максим’юк, Ю. В.; Андрієвський, В. П.; Гуляр, О. І. (КНУБА, 2010)
Досліджено вплив геометричної нелінійності на розрахунковий ресурс хвостовика лопатки стаціонарної газотурбінної установки в умовах повзучості.
Keywords: стаціонарні газотурбінні установки; розрахункова схема хвостовика; хвостовик