Удосконалення функціонування об’єктів транспортної інфраструктури в м. Біла Церква - Рейцен, Є. О.; Долгополова, Н. Г. (КНУБА, 2017)
Досліджуються основні методи удосконалення транспортної інфраструктури, пов’язані з туризмом і методика отримання вихідних даних для реконструкції транспортних вузлів.
Keywords: інженерно-транспортна інфраструктура (ІТІ); туристські маршрути; величина інтенсивності руху; туристические маршруты; величина интенсивности движения транспорта; Engineering Transport Infrastructure (ETI); tourist routes