Дослідження якості пасажирських перевезень міським наземним громадським електричним транспортом у столичному місті - Шатірішвілі, Давид Арчілович (Бескиди, 2018)
У сучасному великому місті зосереджені людські, фінансові, інформаційні та інші ресурси. Враховуючи неприродній рівень концентрації негативних впливів на навколишнє середовище та здоров’я людини, для його розвитку необхідно обирати і впроваджувати найбільш екологічні й інноваційні рішення. Міський наземний громадський електричний транспорт є складовою частиною транспортної системи та призначений для перевезення громадян трамваями та тролейбусами на маршрутах (лініях) відповідно до вимог життєзабезпечення населених пунктів
Keywords: столичне місто; пасажирські перевезення; електричний транспорт; 656.025