Математическое моделирование морских гидротехнических сооружений - Гришин, В. А.; Руденко, С. В.; Гришин, А. В. (ДП НДІБК, 2016)
У цій роботі розглядаються питання математичного моделювання морських гідротехнічних споруд з використанням сучасних програмних комплексів. In hired the questions of mathematical modeling of marine hydrotechnical building are examined with the use of modern programmatic complexes.
Keywords: гидротехнические сооружения; больверк; математическая модель; 627:519.8