Особливості екологічних стандартів Євро при оцінці забруднення атмосферного повітря на прилеглих територіях міських вулиць і доріг населених пунктів України - Солуха, І. Б. (КНУБА, 2014)
Розглянуті особливості екологічних стандартів Євро при оцінці забруднення атмосферного повітря на прилеглих територіях міських вулиць і доріг крупних міст України. Для зменшення негативного впливу на навколишнє середовище транспортного комплексу, що постійно розвивається, а особливо автомобільного транспорту потрібне вивчення можливості інтегрування більш сучасних екологічних стандартів в українську законодавчо-нормативну базу.
Keywords: екологічні стандарти Євро; вихлопні гази; паливний стандарт