Інформатизація системи управління енергозбереженням підприємства на основі когерентно-когезійної моделі - Климчук, М. М. (КНУБА, 2017)
Ефективність системи управління енергозбереженням підприємства значною мірою залежить від дії низки факторів, одним з них є інформаційно-аналітичного забезпечення.В статті запропоновано когерентно-когезійна модель інформатизації системи управління енергозбереженням на підприємстві, що надасть можливість створити спільний інформаційний простір для стейкхолдерів. Структуризація запропонованої моделі утворює зв ’язки її суб ’єктів і цілей, змісту інформації та вектори інформаційних потоків для вирішення поставлених завдань розвитку енергозбереження на будівельних підприємствах. Це надасть можливість приймати ефективні, дієві управлінські рішення з метою підвищення рівня енергоефективності підприємства. В статті представлено етапи формування інформаційно-аналітичного забезпечення системи управління енергозбереженням на підприємстві Ключові слова: управління енергозбереженням; когезія; когерентність; інформатизація; підприємство; рівень енергоефективності; структурні компоненти системи, кафедра організації та управління будівництвом
ИНФОРМАТИЗАЦИЯ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ ЭНЕРГОСБЕРЕЖЕНИЕМ ПРЕДПРИЯТИЯ НА ОСНОВЕ КОГЕРЕНТНО-КОГЕЗИОННОЙ МОДЕЛИ
INFORMATION OF SYSTEM POWER MANAGEMENT ENTERPRISE ON THE BASIS OF COHERENT AND COHESIVE MODEL
Keywords: управління енергозбереженням; когезія; когерентність; інформатизація; підприємство; рівень енергоефективності; структурні компоненти системи; управление энергосбережением; когезия; когерентность; информатизация; предприятие; уровень энергоэффективности; структурные компоненты системы; power management; cohesion; coherence; information; energy efficiency; structural components of the system