Систематизація факторів, що впливають на формування аеровокзалів - Бутик, М. В. (КНУБА, 2011)
У статті виявлено ряд основних факторів, які впливають на формування архітектурно-просторового рішення аеровокзальних комплексів, проведена систематизація та наведена коротка характеристика кожного з них.
Keywords: аеровокзал; аеропорт; фактори формування аеровокзалів; 725.398