Методологія дослідження організації центру релаксації в аеропорту. Синергетичних підхід - Лисюк, І. А. (КНУБА, 2015)
Стаття присвячена аналізу методики дослідження центру релаксації у складі аеропорту. Визначено основні підходи та методи розгляду даного об’єкту, що допоможуть у подальшому формуванні його архітектурно-планувальної організації. У роботі проаналізовано також синергетичний підхід для визначення взаємозв’язків центру з середовищем аеропорту та його функціональних елементів між собою.
Keywords: методи дослідження; центр релаксації; синергетичний підхід; теоретичні моделі