Вплив кута зміщення кривошипів на динаміку роликової формувальної установки із врахуванням дисипативних властивостей врівноваженого привідного механізму - Ловейкін, В. С.; Почка, К. І.; Ромасевич, Ю. О.; кафедра професійної освіти (Донбаська державна машинобудівна академія, 2019)
Досліджено вплив кута зміщення кривошипів на динаміку роликової формувальної установки із врахуванням дисипативних властивостей врівноваженого привідного механізму
Keywords: роликова формувальна установка; привідний механізм; момент; динаміка