Основи архітектури будівель і споруд : програма та методичні вказівки - Плоский, Віталій Олексійович; Запривода, Віталій Іванович; Векслярська, Тетяна Володимирівна (КНУБА, 2026)
Містить програму, розроблену з урахуванням «Робочої програми» дисципліни «Основи архітектури будівель і споруд», розглянутої і затвердженої на засіданні кафедри архітектурних конструкцій, вказівки до самостійного вивчення дисципліни, список літератури, методичне забезпечення, зразок креслень індивідуального завдання. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G19 «Будівництво та цивільна інженерія», освітня програма «Технології бу
Keywords: 72; 711.4