Програмування мовою Visual Basic [Електронний ресурс]: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - Зіборов, Віктор Володимирович (КНУБА, 2025)
Містять загальні положення, теоретичні відомості, методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, список літератури. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»
Keywords: програмування; Visual Basic